Seznam alergenů
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- Korýši a výrobky z nich
- Vejce a výrobky z nich
- Ryby a výrobky z nich
- Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
- Sójové boby a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
- Skořápkové plody (ořechy)
- Celer a výrobky z něj
- Hořčice a výrobky z ní
- Sezamová semena a výrobky z nich
- Oxid siřičitý a siřičitany
- Vlčí bob a výrobky z něj
- Měkkýši a výrobky z nich
Výrobky jsou vyrobeny v provoze, který zpracovává lepek, vejce, ryby, arašídy, sóju, mléko, skořápkové plody, celer a hořčici. Změna jídelního lístku dle dodávek potravin vyhrazena.
Ředitelka MŠ: Ing. Tlapáková Ivana
Vedoucí ŠJ: Kovářová Iveta
Kuchařka: Žídlíková Jana, Skýpalová Markéta
Rozklíčení druhu lepku a skořápkových plodů na vyžádání u vedoucí ŠJ, popřípadě u hlavní kuchařky.